Tesla планує збільшення виробництва Cybertruck до 200 тисяч одиниць на рік

0

Плани компанії Tesla на майбутнє

Ілон Маск, головний виконавчий директор Tesla, зазначив, що компанія має амбіційні плани щодо збільшення виробництва електропікапа Cybertruck. Спочатку очікувалося, що виробнича потужність становитиме 125 тисяч одиниць на рік, але за останніми даними вже в 2025 році ця цифра може досягти 250 тисяч.

Дата початку поставок

Офіційний старт поставок заплановано на 30 листопада. Це ключова дата для компанії, особливо з урахуванням того, що презентація Cybertruck відбулася майже чотири роки тому в Лос-Анджелесі.

Складність виробничого процесу

У розмові в рамках подкасту «Досвід Джо Рогана», Маск розповів про виклики, які стояли перед командою Tesla під час створення Cybertruck. Він підкреслив, що не дивлячись на футуристичний дизайн пікапа, основні труднощі пов’язані з його виробництвом.

Маск про виклики виробництва

«Ми прагнемо виготовляти близько 200 тис на рік у точці виробництва… можливо, трохи більше. Однак виробництво є дуже складним процесом, набагато більш складним, ніж створення початкового дизайну», — коментував Маск.

Інші оголошення від Tesla

Окрім виробничих планів щодо Cybertruck, Ілон Маск також попереджав про можливі виклики з нарощуванням виробництва цього автомобіля. Незважаючи на це, він підтвердив графік поставок, запланованих на кінець листопада.