Каркасне будівництво у сільськогосподарській галузі

0

Одним з найбільш цікавих і затребуваних рішень на сучасному будівельному ринку є будівництво каркасних будівель і споруд, що швидко зводяться. Воно здійснюється з використанням міцного надійного каркаса, який використовується для кріплення на ньому панелей та інших конструкцій: балок, опор тощо.

Швидкомонтовані каркасні будівлі мають цілу низку переваг у порівнянні з традиційними будинками із залізобетону та цегли. Серед найбільших їх переваг – стислі терміни будівництва та відносно невисока вартість готових об’єктів.

Технологія каркасного будівництва може бути використана для будівництва швидкомонтованих будівель під ключ, промислових будівель з металоконструкцій,  БМЗ із сендвіч панелей і т.д. Ця технологія універсальна та також підходить для будівництва ангарів, складських, спортивних або виставочних приміщень, зведення практично будь-яких будівельних об’єктів.

Каркасні будівлі монтують із попередньо виготовлених металевих конструкцій, в ході монтажу яких може бути використане як зварювання, так і болтові з’єднання. Будівельні роботи можуть проводитись за будь-яких погодних умов та протягом практично всього року.

Промислові будинки з металоконструкцій

Виробництво модульних металокаркасних будівель та металоконструкцій для будівництва промислових об’єктів – один з основних напрямків каркасного будівництва. Такі будівлі з металоконструкцій являють собою споруди, що швидко зводяться на легкому пальовому або монолітному плитному фундаменті. Сам каркас виготовляють із сталевих профілів: куточок, швелер, смуга, труби різного профілю, а також обшивкою, зазвичай виконаною з металевих листів (профнастилу).

Така конструкція промислової будівлі має переваги: швидкі терміни будівництва та відносно невисока вартість. Як правило, в якості стін та покрівлі використовується профнастил, але при необхідності теплозбереження зводять швидкомонтовані будівлі — БМЗ із сендвіч панелей з утепленням. Кваліфіковані і досвідчені спеціалісти корпорації Промстан виконають ваше замовлення з високою якістю в найкоротші терміни.

Що таке сендвіч-панелі

Сендвіч панель – це тришаровий будівельний матеріал, зовнішні сторони якого виготовлені із твердого матеріалу, найчастіше металу, а внутрішній шар складається із утеплювача. В якості утеплювача зазвичай використовується мінеральна вата або пінополімерні матеріали.

Особливістю БМЗ із сендвіч панелей є можливість їх використання у у будь яку пору року та у будь-якій кліматичній зоні, від тропіків до північних районів з морозами до мінус 35 градусів. Блоки з термоізоляцією забезпечують комфортні умови, а будинки можуть мати підведення всіх інженерних комунікацій, включаючи сучасну систему вентиляції.