Нагрівальний кабель для теплої підлоги — основний елемент комфортного мікроклімату в приміщенні

0

Для формування теплих підлог використовується спеціальна проводка. Вона укладається по бетонній стяжці. Зверху над нею розміщується бетонована підлога, плитка, ламінат чи інший матеріал. Нагрівальний кабель для теплої підлоги купити важливо таким чином, щоб він забезпечив якісний обігрів. Для цього ми рекомендуємо вам скористатися пропозиціями інтернет-магазину компанії Aqua-Vital. Це одна з найкращих торгових точок в Україні у своєму сегменті ринку. Адже тут пропонуються тільки найякісніші товари на вигідних для покупців умовах.

gallery-image

Що собою являє і як вибирається нагрівальний кабель для теплої підлоги?

Цей матеріал призначений для облаштування ефективного опалення. Кабель являє собою провідник. Вибрати його можна на одну або дві жили. Після проходження по ньому електрики вона перетворюється на теплову енергію. Нагрівальний кабель для підлоги з каталогів провідних виробників дає змогу швидко й інтенсивно нагрівати підлогове покриття, від якого тепло поширюється в повітря по всьому приміщенню.

Такий провідник є основою даної системи опалення. Кабель візуально нагадує дріт коаксіального типу, що застосовується для трансляції телевізійних сигналів. Але в даному випадку він виконує інше завдання — конвертує електрику, що передається провідником, у корисне для дому тепло. Воно необхідне для нагрівання конструкції підлоги, а від неї за законами конвекції — повітря в приміщенні.

Використання провідників для обігріву приміщень було започатковано внаслідок спостережень за природним нагріванням кабелю в процесі подачі по ньому електрики. Але в такому разі тепловіддача дуже маленька. У електропровідниках її коефіцієнт не перевищує 3%. Виробники кабельної продукції ще більше знижують цей показник, застосовуючи спеціальні запобіжні заходи.

Водночас нагрівальний кабель для підлоги від інтернет-магазину компанії Aqua-Vital навпаки розроблений таким чином, щоб максимально збільшувати здатність перетворення електрики в тепло. У деяких моделях до 100% потужності трансформується саме на термоефективність. Завдяки цьому кабель став не просто елементом трансляції електрики, а й повноцінним нагрівальним елементом.

Fenix ADSV 260 Вт двожильний кабель теплої підлоги 1493493807 фото

Різновиди та критерії вибору

На згаданому раніше сайті нагрівальний кабель для підлоги замовити онлайн можна різних видів. Ця продукція найкращих сучасних німецьких, латвійських, чеських і українських виробників. Наприклад, можна вибрати ці матеріали від таких брендів, як EasyTherm, Extherm, Fenix, GrayHot, Hemstedt, Shtoller, Wazzell, Woks, Zubr. У процесі вибору можна орієнтуватися за такими критеріями:

  • Тип кабелю. Він може бути одно або двожильним. Перший варіант більш гнучкий і доступний за вартістю. Його легше укладати. Другий варіант має жили для нагріву і передачі електрики. Він забезпечує більш рівномірний нагрів.

  • Потужність. Її потрібно вибирати з урахуванням площі та інших особливостей приміщення. Для цього фахівці компанії Aqua-Vital можуть здійснити технічні розрахунки. На сайті даного інтернет-магазину пропонується кабель з потужністю кожної секції від 92 до 3350 Вт.

  • Вид кабелю. Розрізняють ці матеріали резистивного, саморегульованого, зонального типу. Виробляються вони з різних матеріалів. Але найактуальнішими на сьогодні вважаються карбонові або вуглеволоконні провідники, що відрізняються високою ефективністю.

Рекомендуємо вам нагрівальний кабель для підлоги купити недорого з доставкою по Україні в інтернет-магазині компанії Aqua-Vital. Тут ви знайдете все для створення комфортних умов у вашому будинку, в офісі або в інших об’єктах.