Як вибрати побутову техніку для кухні?

0

Кожен господар мріє про кухню, на якій йому буде комфортно та зручно. Мати всі необхідні прилади та функції в них, не витрачати багато часу на приготування їжі, легко створювати складні кулінарні шедеври… Це – лише частина задач, з якими здатні впоратися якісні електроприлади. Вони суттєво спрощують щоденний побут і створені для того, аби ми могли економити власний час.

Враховуючи все це, важливо приділити деякий час вибору правильної техніки. Яка техніка є правильною саме для вас – залежить від ваших індивідуальних потреб та цінностей. Ми допоможемо вам розібратися у тому, на що потрібно звертати увагу під час вибору приладів для власної кухні. Особливо корисною ця інформація буде у разі планування переїзду в нове житло або ремонту на кухні з подальшою заміною приладів.

Функції побутової техніки

По-перше, варто приділити час дуже простій, але важливій задачі: подумати над всіма операціями, які ви будете здійснювати за допомогою ваших приладів. Подумайте, що частіше за все ви будете готувати. Від цього буде залежати, чи потрібна вам духова шафа, або ж буде достатньо тільки варильної поверхні. При виборі холодильника обміркуйте необхідність та розміри морозильної камери. Наприклад, якщо вам потрібно буде зберігати замороженими тільки невеликі порції м’яса, велика морозильна камера буде зайвою. Але, якщо ви плануєте робити стратегічні запаси овочів та фруктів на зиму, не обійтися без більш місткого варіанту. Всю необхідну електроніку ви зможете придбати на сайті перевіреного українського виробника – торгової марки Ventolux: https://ventolux.ua/.

Розміри побутової техніки

Коли визначитеся з необхідною базою кухонних приладів, подумайте над габаритами. Зробіть заміри на кухні. Ви маєте знати площу, розміри поверхонь та меблів. Маючи під рукою всі необхідні цифри, вам буде набагато простіше орієнтуватися в розмірах техніки, зазначених на сайті. Найбільш поширені помилки при виборі техніки: купити варильну поверхню ширше за витяжку, або придбати холодильник, що не вміщується лише на декілька сантиметрів. У першому випадку, витяжка не зможе на 100% поглинути всі необхідні запахи через невідповідність розмірів. У другому варіанті, потрібно буде або повертати холодильник у магазин, або думати над новим місцем його розташування.

Розміщення техніки

Прилади можуть бути як стаціонарними та розміщуватися окремо від меблів, так і вбудованими. Перші можна встановити на будь-якій кухні та не переживати про їх невідповідність розмірам кухонного гарнітура. Другі ж мають деякі переваги – вони економлять простір, адже вмонтовуються всередину меблів та виглядають більш гармонійно. Проте, у разі майбутнього переїзду, вам потрібно буде знову підлаштовувати вашу нову кухню під вже наявні прилади.

Якщо врахувати всі ці пункти при виборі нової техніки для дому, ви зможете уникнути помилок та придбати ті прилади, що створять  затишок і комфорт на вашій кухні.