Як швидко отримати паспорт БТІ – поради від експертів

0

В сучасному світі досить часто звертаються клієнти за роз’ясненням необхідності виготовлення технічного паспорта на власну нерухомість і питають, в яких випадках він потрібен.

Відповідно до законодавства України технічний паспорт БТІ — це документ, що складають на основі матеріалів технічної інвентаризації об’єкта нерухомого майна, містить основні відомості про нього: адреса, технічні характеристики, план та опис об’єкта, дані про власника або замовника нерухомого майна, відомості про суб’єкта господарювання, який виготовляє технічний паспорт та видається замовнику. Насправді, якщо у вас є такий документ, як техпаспорт БТІ, термін придатності його необмежений. Але якщо нерухомість зазнала значних змін, наприклад капітального ремонту чи перепланування, в таких випадках технічний паспорт слід оновити.

 

Які документи необхідні для складання технічного паспорта на нерухомість

 

  • Паспорт та ідентифікаційний код
  • Правовий документ на нежитлове приміщення (будівля): договір купівлі-продажу, дарування, свідоцтво, рішення суду;
  • Техпаспорт останньої інвентаризації (за наявності);

 

Термін оформлення техпаспорту БТІ на нерухомість складає 10-14 днів. Можливий прискорений порядок – до 7 днів із підвищеною оплатою послуг БТІ. Під час подання документів зазвичай і встановлюють час, коли приїде інженер на огляд об’єкта. В його роботу входить опис стану нерухомості та виконання всіх необхідних замірів. Прискорення процесу підвищує ціну за послугу не кажучи про саму складність об’єкта.

Але попри всі складнощі та незручності з оформленням, приватна компанія БТІ адвокат візьме на себе всі зобов’язання і якомога швидше зробить технічний паспорт БТІ в короткі терміни та за адекватні гроші. Приватна компанія БТІ адвокат, що знаходиться за адресою м.Київ, Печерський район б-р Лесі Українки, буд. 26, корпус 1, оф. 25 має великий досвід та знання,  що дозволяє отримати якісний результат, а ще спеціалісті компанії із задоволенням проконсультують та складуть більш деталізований варіант, який буде індивідуально підібраний під вас.